De Academie

In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan de keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voorkomt. De Falke & Verbaan Academie biedt met haar opleidingsprogramma’s deelnemers de mogelijkheid om op individuele basis kennis te maken met deze gedragsmatige visie op verzuim en andere thema’s gerelateerd aan inzetbaarheid, verzuim en sociale bedrijfskunde.

Onze opleidingen

De Falke & Verbaan Academie biedt haar deelnemers kwalitatief, hoogwaardige opleidingen, gerelateerd aan thema’s als duurzame inzetbaarheid, verzuim en sociale bedrijfskunde. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij hoe wij u kunnen inspireren en uitdagen om het beste uit uzelf te halen. Onze opleidingen zijn klassikaal, online of blended te volgen.

25+ jaar ervaring in het vak

10.000 deelnemers per jaar

Door ervaren professionals

Onze visie op leren

De Falke & Verbaan Academie biedt haar deelnemers kwalitatief, hoogwaardige opleidingen, gerelateerd aan thema’s als duurzame inzetbaarheid, verzuim en sociale bedrijfskunde. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij hoe wij onze deelnemers kunnen inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 

De Falke & Verbaan Academie sluit aan bij het competentiegericht onderwijs voor volwassenen. Hierbij staat de eigen organisatie en werkplek centraal, alsmede het reflectief vermogen van onze deelnemers. Doordat onze deelnemers de geleerde theorie direct in de praktijk brengen en daarop concreet feedback ontvangen, wordt er geleerd door de eigen ervaringen. Dit draagt volgens onze visie bij aan de concrete groei van onze deelnemers. 

Laat u terugbellen door Jantine, onze studiekeuzeadviseur

Jantine Klunder

Hulp nodig?