Verzuimcoaching en casemanagement

Het implementeren van de gedragsmatige visie op verzuim en het reduceren van de hiermee samenhangende kosten binnen een organisatie, betekent dat hiervoor extra tijd en expertise nodig is. Het is mogelijk om via Falke & Verbaan verzuimcoaches in te zetten die leidinggevenden en HR hierbij gericht kan ondersteunen bij de ontwikkeling van vaardigheden nodig voor de implementatie van de gedragsmatige visie binnen uw organisatie. 

Brochure

Wilt u meer weten over wat onze verzuimcoaches voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan hier onze brochure aan.

Wie we zijn

Wij zijn Falke & Verbaan, uw organisatieadviseurs bij inzetbaarheidsvraagstukken vanuit de gedragsmatige visie.

Ons werk

Van verzuim en gedrag tot en met verzuimcoaching en casemanagement. Bekijk wat we al gedaan hebben voor onze opdrachtgevers.

De academie

Onze academie biedt verschillende trainingen op het gebied van verzuimmanagement, uiteraard met onze gedragsmatige visie als rode draad.

Verzuim- en inzetbaarheidscoaching

Om leidinggevenden en HR te ondersteunen in het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van het sturen op verzuim en inzetbaarheid, biedt Falke & Verbaan coaching voor leidinggevenden en medewerkers. De focus ligt hierbij op de beïnvloeding van gedrag, zowel op het gebied van de directe inzetbaarheid als de inzetbaarheid van de medewerker op de langere termijn. De coaches die door Falke & Verbaan worden ingezet zijn professionals die beschikking over een ruime ervaring op het gebeid van casemanagement en verzuimbegeleiding. Gespecialiseerd in de Wet verbetering poortwachter, WIA/WGA en de nieuwe Ziektewet en daarnaast onderscheidend waar het gaat om het hanteren van verschillende visies op verzuim en inzetbaarheid. De ondersteuning zal plaatsvinden op dossierniveau, waarbij mogelijke knelpunten op organisatieniveau proactief worden teruggekoppeld.

Casemanagement

Naast verzuimcoaches, is het ook mogelijk casemanagers vanuit Falke & Verbaan binnen uw organisatie in te zetten. Als een organisatie extra ondersteuning nodig heeft, kunnen onze casemanagers de verzuimcasuïstiek (tijdelijk) overnemen. Een casemanager zorgt voor de juiste begeleiding op basis van de   Wet verbetering poortwachter, maar ook na twee jaar verzuim, tijdens de WIA/WGA, als de werkgever eigenrisicodrager is.

Schadelastbeperking

Verzuimende medewerkers kunnen uw organisatie veel geld kosten: de loondoorbetaling, vervangingskosten, kosten van de inzet van de arbodienstverlening, de verzuim-
begeleiding en wellicht ook nog omzetverlies tijdens de afwezigheid van de medewerker. Verzuim brengt hierdoor voor iedere organisatie financiële gevolgen met zich mee.
Falke & Verbaan kan de mogelijke schadelast van uw organisatie in beeld brengen.
Hierdoor kunt u gericht sturen op
schadelastbeperking. Dit doen we door o.a. het
uitvoeren van dossieranalyses, het begeleiden van complexe dossiers of het inzichtelijk krijgen van uw schade als eigenrisicodrager voor de WIA. Door het inzichtelijk maken
van uw schadelast, kunnen wij u ondersteunen in de gerichte aanpak van het beperken
van deze schade en om het verzuim structureel te reduceren.

Neem contact met ons op!

We denken graag met u mee, laat in het formulier uw gegevens achter en we nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Door het invullen en versturen van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

Ons werk

We zijn trots op wat we doen. Onze opdrachtgevers vertellen u graag wat we voor hen hebben kunnen betekenen.

Kennis en inspiratie

Kennis is er om te delen. Onze experts inspireren u graag en geven u handvatten over verzuim, gedrag, eigen regie en nog veel meer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Door het invullen en versturen van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met onze privacyverklaring.