Business case zorg

Falke & Verbaan ondersteunt organisaties om (weer) grip te krijgen op het verzuim, door middel van het implementeren van de gedragsmatige visie op- en aanpak van verzuim.

Business case zorg

Het kort verzuim onder zorgmedewerkers is ten opzichte van 2022 dalende. En dat is fijn, want minder verzuim betekent dat medewerkers meer worden ingezet en dat verzuimkosten lager worden. Daarentegen is er een stijgende trend zichtbaar in het langdurig verzuim. Deze trend, in combinatie met de gestegen kosten, dragen er aan bij dat het nu extra belangrijk is om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. En deze investering in een duurzame verzuim- en inzetbaarheidsaanpak is er één die zich snel terugverdient.

De laatste 5 jaar hebben wij meer dan 200 zorgorganisatie hierbij ondersteund. Om een helder beeld te geven wat dit terugverdienmodel inhoudt, hebben wij een business case voor de zorgsector opgesteld. Deze maakt inzichtelijk wat een daling van 1% in het verzuim uw organisatie jaarlijks aan kosten bespaard. En juist deze besparing ondersteunt vervolgens de investering in een duurzame verzuim- en inzetbaarheidsaanpak.

Business case zorg

Wij bespreken graag met u wat een daling van 1% in het verzuim uw organisatie jaarlijks aan kosten bespaard. En juist deze besparing ondersteunt vervolgens de investering in een duurzame verzuim- en inzetbaarheidsaanpak.

Laat hiernaast uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door het invullen en versturen van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

Integrale aanpak

Onze aanpak; een ‘integraal verzuimtraject’, is een combinatie van onderzoek en advisering, koersbepaling, (online) leren en ontwikkelen van management en medewerkers en borgingsactiviteiten. Ten behoeve van een zo groot mogelijk draagvlak worden alle belangrijke partijen die een rol hebben ten aanzien van inzetbaarheid binnen uw organisatie (medewerker, leidinggevende, bedrijfsarts, management, bestuur, HR en OR), betrokken.  In al onze activiteiten zijn wij erop gericht dat uw organisatie zo snel mogelijk volledig zelfstandig in staat zal zijn om de inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten.

Wilt u weten wat voor uw organisatie een haalbaar verzuimpercentage is? Klik hier om de Verbaannorm in te vullen.

Ons werk

We zijn trots op wat we doen. Onze opdrachtgevers vertellen u graag wat we voor hen hebben kunnen betekenen.

Kennis en inspiratie

Kennis is er om te delen. Onze experts inspireren u graag en geven u handvatten over verzuim, gedrag, eigen regie en nog veel meer.